یکی از محبوب ترین این جشنواره ها، جشنواره غذای بین المللی سیدنی، بزرگترین فستیوال غذاست که سال گذشته حدود یک میلیون شرکت کننده و سرآشپز از سراسر جهان در آن حضور یافتند. به عنوان بخشی از جشنواره بین المللی غذای سیدنی، یکی از آژانس های تبلیغاتی 18 پرچم ملی را با استفاده از غذاهای سنتی هر کشور طراحی کرد. تعدادی از آن ها را در تصاویر زیر مشاهده می کنید؛
ایتالیا: ریحان، پاستا و گوجه
برزیل: برگ موز، لیمو، آناناس و میوه شور
هند: مرغ کاری، برنج، اسفناج داغ، ویفر پاپادوم
آمریکا: هات داگ و خردل
یونان: زیتون و پنیر فتا
ژاپن: ماهی تن و برنج
لبنان: گوجه، جعفری و نان پیتا
استرالیا: پای گوشت
فرانسه: پنیر آبی، بری و انگور
انگلستان: بیسکویت، خامه و مربا
اندونزی: کاری و برنج
تایلند: سس چیلی، نارگیل، خرچنگ آبی
سوئیس: گوشت و پنیر سوئیسی
ترکیه: راحت الحلقوم
اسپانیا: سوسیس و برنج
منبع: برترینها
انتهای پیام/