کروستینی با سس پستو -آکا کروستینی با سس پستو -آکا
آکاایران: کروستینی با سس پستو
آکاایران:
کروستینی در زبان ایتالیایی به معنی تست کوچک است که شامل یک ورقه نان تست یا گریل شده است. برای تهیه کروستینی اغلب نان چاپاتا به کار می رود و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار می شود.
به گزارش آکاایران: کروستینی با سس پستو
مواد مورد نیاز:
ریحان سبز و بنفش: ۲۰۰ گرم
گردو (خردشده): ۱۰۰ گرم
پنیر سفت: ۷۵ گرم
سیر (له شده): ۴ حبه
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
نان جو: ۴ عدد
فلفل دلمه ای و روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- برای تهیه سس پستو؛ ریحان، گردو، پنیر، سیر، نمک و فلفل قرمز را در دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خمیر درآید. سپس روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید (مقدار آن باید تا حدی باشد که سطح مواد را بپوشاند).
۲- سس آماده شده را درون ظرف درداری به مدت ۳۰ دقیقه در بخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
۳- نان جو را برش دهید، مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. سپس یک حلقه فلفل دلمه ای در وسط نان قرار داده و از سس داخل آن بریزید.
آموزش پخت انواع غذا با آکا - ماهنامه سرآشپز