همیشه ماهی جزو غذاهایی بوده است که متخصصان تغذیه به خوردن آن سفارش می کنند اما در طب سنتی به این نکته اشاره شده است که طبع ماهی سرد است و باید در کنار آن از مصلحاتی استفاده کرد تا سردی آن کمتر شود . در ادامه به ادویه هایی اشاره میشود که هم بوی زهم ماهی و مرغ را می گیرد و هم طبع آنها را معتدل می کند.
بیشتر بدانید : طرز تهیه 13 ادویه پرکاربرد خانگی
ادویه لازم برای تهیه ادویه مخصوص ماهی برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است. پودر تخم گشنیز: این ادویه طعم بسیار خوبی به ماهی می دهد. پودر سیر و پیاز: در صورت دسترسی نداشتن به این ادویه می توانید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید. فلفل سیاه: فلفل سیاه علاوه بر خوشمزگی غذاها سبب از بین رفتن بوی بد آن ها می شود. طرز تهیه ادویه مخصوص ماهیپودر سیر: 2 قاشق سوپ خوری فلفل سیاه: یک قاشق سوپخوری فلفل قرمز: 6 عدد تخم گشنیز: 2 قاشق سوپخوری زردچوبه: 2 قاشق سوپخوری
زیره سبز: یک قاشق سوپخوری همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید.
بیشتر بدانید : از بین بردن بوی ماهی با چند روش موثر پیشنهادی!
بیشتر بدانید : 9 ادویه پرکاربرد را بشناسید، از خواص، کاربرد تا شرایط نگهداری
بیشتر بدانید : خوراک ماهی به شیوه بخارپز
بیشتر بدانید : یک روش عالی برای مزه دار کردن ماهی
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: khorasannews.com