روش تهیه کیک خرگوشی
آرد، بیکینگپودر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. حالا شکر و وانیل را به آن بیفزائید و حدود ۳ دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید. سپس تخممرغها را یکییکی بیفزائید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود. اکنون مخلوط آرد را در سه مرحله به مایه کیک بیفزائید و مخلوط کنید. توت فرنگیها را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید.
مایه فراهم کرده را در قالبی به شکل خرگوش که از قبل چرب کردهاید و آرد پاشیدهاید بریزید. اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و کیک را به مدت تقریبی ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید. پس از ۱۵ دقیقه کیک را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. حالا کیک را روی صفحه بگذارید و با کرم کرهای رویش را بپوشانید. روی کیک پودر نارگیل بپاشید. به گونهای که کاملا رویش را بپوشاند. کیک را مانند عکس با توتفرنگی بیارائید.
حتما بخوانید : زیباجو : آسیب جدی بیمارستانها از بدهی بیمهها
روش تهیه کرم کرهای
کره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. حالا پودر شکر را کمکم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا کرم یکدست شود. در پایان شیر و وانیل را افزوده و مخلوط نمائید.
یادآوری:
اگر قالب خرگوش در دسترستان نبود؛ میتوانید ۲ عدد کیک در قالب دایره آماده نمائید و سپس یکی را به جای صورت استفاده کنید و از کیک دوم دو عدد گوش به شکل بیضی درآورید.
زیباجو