همراه با عکسایران: به گزارش همراه با عکسایران: بیسکویت آمارتی از مغز پودر بادام تهیه می شود و به همین دلیل درصد چربی بالایی دارد اما شما می توانید از بیسکویتی که از مغز هسته زردآلو تهیه شده و درصد چربی کمتری دارد, استفاده نمایید.
مواد لازم:
بیسکویت بادامی آمارتی : ۸ عدد
شیر نارگیل : ۴ قاشق غذاخوری
تمشک : ۲۲۵ گرم
ماست شیرین : ۳۰۰ میلی لیتر
اسانس بادام : ۱ قاشق چای خوری
خامه کم چرب : ۳۰۰ میلی لیتر
بادام پرک تفت داده شده : ۱۵ گرم
پودر کاکائو : ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱. بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و با استفاده از سر وردنه , آن ها را به قطعات کوچک خرد نمایید .
۲. بیسکویت ها را به نسبت مساوی بین ۴ لیوان مخصوص پذیرایی تقسیم نمایید . شیر نارگیل را روی آن ها بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا بیسکویت ها کاملا نرم شوند .
۳. روی بیسکویت ها یک لایه تمشک جهت تزیین نگه دارید . سپس به اندازه کافی خامه روی تمشک ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند .
۴. ماست شیرین را با اسانس بادام مخلوط نمایید و روی خامه بریزید . سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود .
۵. قبل از آن که دسر را سرو نمایید , روی آن بادام پرک تفت داده و پودر کاکائو بپاشید .
۶. روی دسر را با تمشک هایی که از قبل نگه داشته اید , تزیین نمایید .
توصیه سرآشپز:
دسر میوه ای بادامی را می توان با انواع میوه تابستانی تهیه نمود . اگر میوه ها یخ زده هستند به همان صورت از آن ها استفاده نمایید . به این ترتیب یخ میوه ها آب می شود و بیسکویت ها در این آب خیس می خورند و طعم فوق العاده خوشمزه ای پیدا می نمایند .
حتما بخوانید : رابطه تنگاتنگ پرخوری و اعصاب
انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – وب سایت آوای سلامتی