روش تهیه
سیب زمینیها را پوست بگیرید و در صورت درشت بودن، از وسط نصف کنید. آنها را در قابلمهای پر از آب سرد قرار دهید و روی اجاق بگذارید تا سیب زمینیها بپزند و نرم شوند. آنگاه آب سیب زمینی را دور بریزید و آن را پوره کنید. سپس پوره را داخل کاسهای بریزید، پنیر و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا تخم مرغ و گشنیز را نیز به آن اضافه نمائید و همهی مواد را مخلوط کنید تا چسبندگی لازم را پیدا کند. اکنون به دستهای خود آرد بزنید و خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم کنید. اینک هر تکه را به شکل توپ درآورید. حالا روی آنها را با فشار دست کمی پهن کنید. روغن را در تابهی بزرگی بریزید و روی اجاق داغ کنید. سپس کیکهای سیب زمینی را در آن سرخ نمائید. هرازگاهی کیکها را زیر و رو کنید تا هر دو طرفشان سرخ شود. بعد رویشان نمک بپاشید و در ظرف مناسبی بچینید، و با باقیماندهی گشنیز تزئین کنید و همراه با سُس گوجهفرنگی میل نمائید.
زیباجو
حتما بخوانید : زیباجو : ۱۰ دلیل اصلی اعتماد به نفس پایین