وب سایت روزیاتو: این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.
مواد لازم:
۱ عدد باگت بزرگ ۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا) ۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده ۲ پیمانه پنیر موزارلا ۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده یک چهارم پیمانه ریحان خرد شدهطرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲-نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.
۳- نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.
۴-مخلوط نان و سس را هم بزنید.
۵-میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.
۶- سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.
۷-این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
۸- در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.
زیباجو
حتما بخوانید : زیباجو : اقدام به بارداری، نکات ضروری!