تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی -

آکاایران: پاستا، ظرف غذای معروف مردم ایتالیاست که تاریخ نخستین ثبت آن به قرن ۱۲ میلادی و شهر سیسیل بازمی گردد یعنی چند قرنی پیش از آنکه مهاجمان عرب ظرف هایی از غذایی رشته ای شکل را به این جزیره وارد کنند.

وبسایت روزیاتو: پاستا، ظرف غذای معروف مردم ایتالیاست که تاریخ نخستین ثبت آن به قرن ۱۲ میلادی و شهر سیسیل بازمی گردد یعنی چند قرنی پیش از آنکه مهاجمان عرب ظرف هایی از غذایی رشته ای شکل را به این جزیره وارد کنند.
پاستا که عمدتا از نوعی گندم، تخم مرغ و آرد تشکیل شده، به عنوان یک غذای مقوی برای بسیاری از ملیت ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما تا قرن ۱۸ هنوز تبدیل به محصولی صنعتی و خاص کشور ایتالیا نشده بود. در همین قرن هم بود که برای مردم این کشور به عنوان یک غذای ارزان قیمت در آمد.
به گزارش آکاایران: خمیر انعطاف پذیری که برای درست کردن پاستا به کار گرفته می شود، امروزه به اشکال متنوعی از رشته های ساده تا چرخ های واگن یا دوچرخه در می آید.
با مهاجرت تعداد فراوانی از ایتالیایی ها به آمریکا در قرن ۲۰ ام میلادی، پاستا به عنوان وعده بسیار معروف ملی کشور ایتالیا شناخته شد.
اما حتی تا سال های ۱۹۵۷ میلادی بسیاری از مردمی که در خارج از ایتالیا زندگی می کردند، چگونگی درست کردن این ماده غذایی را بلد نبودند. در مراسمی به نام «ایپریل فول» و در ماه آوریل همان سال، «بی بی سی» داستانی را در مورد اسپاگتی ایتالیایی ها روایت کرد.
در این برنامه خانواده های ایتالیایی و سوئیسی که با هیجان مشغول چیدن رشته های پاستای آویزان بودند توجه بینندگان را به خود جلب کرد و آنها نیز کنجکاو شدند که چگونه می توانند چنین کاری را خودشان هم انجام دهند.
تصاویری که در ادامه این نوشته خواهد آمد، کارخانه های تولید پاستا در قرن بیستم را به تصویر می کشند که مراحل واقعی کشیده شدن، شکل دادن و بریدن و خشک کردن خمیر پاستا را تا رسیدن به میزهای غذای مصرف کنندگان آن نشان می دهند. در این سفر قرن بیستمی و سیاه و سفید، با ما همراه باشید.

,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی - پاستا،ایتالیایی،تولید

آکاایران: شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی


چگونگی تولید پاستا در سال ۱۹۳۲ میلادی
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
سال ۱۹۳۹ میلای؛ تصویر سرآشپزی که در یکی از مغازه های بزرگ ایتالیا به نام «کینگ بومبا» در سوهو مشغول تهیه خمیر نازک پاستاست.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
زمان واقعی این تصویر مشخص نیست اما زنی روس را به تصویر می کشد که در حال جمع کردن رشته های پاستاست.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
سال ۱۹۵۵ میلادی؛ زنی به نام «زلدا آلبانو» در کارخانه ای در هالووی لندن مشغول بریدن رشته های پاستاست.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
سال ۱۹۴۳ میلادی؛ یکی از کارگران کمپانی «آتنانتیک ماکارونی»، در کارخانه ای در لانگ آیلند سیتی نیویورک، رشته های پاستا را آویزان می کند تا خشک شوند.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
برای این عکس هم که زمان دقیقی در نظر گرفته نشده، در یکی از کارخانه های ساخت پاستا در ایتالیا زنی را در حال پهن کردن رشته های پاستا نشان می دهد.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
این عکس هم به سال ۱۹۵۵ میلادی باز می گردد.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
تصویری را که ملاحظه می کنید و متاسفانه این نمونه هم تاریخ مشخصی برای آن وجود ندارد، مردانی را در هنگام کار در کارخانه ساخت پاستا نشان می دهد.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
کودکانی مشغول حمل رشته های پاستا در تاریخی نامشخص را شاهد هستید.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
رشته های پاستا و کودکان خندان در سال ۱۹۲۹ میلادی
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
این عکس نیز مربوط به سال ۱۹۲۹ میلادی است.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
رشته های آویزان شده پاستا را در کارخانه ای در ناپل ایتالیا و در سال ۱۹۲۵ میلادی شاهد هستید.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
این تصویر هم مربوط به سال ۱۹۲۵ میلای است.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
یکی از روش های ابتدایی آویزان کردن پاستا توسط دو کودک که مربوط به سال ۱۹۲۸ میلادی است.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
تصویر مردی ایتالیایی را شاهد هستید که در سال ۱۹۳۲ میلادی از تکه چوبی برای خم کردن رشته های پاستا استفاده کرده است.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
رشته های آویزان شده پاستا برای خشک شدن در سال ۱۹۴۹ میلادی و در نزدیکی ساحل آمالفی ایتالیا را شاهد هستید.
,پاستا،ایتالیایی،تولید,[categoriy] شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
متاسفانه این عکس هم که تاریخ دقیقی از آن به ثبت نرسیده، آویزان کردن رشته های پاستا را در یکی از بازاهای محلی نشان می دهد.



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی -»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..