مواد لازم:
۱ عدد باگت بزرگ ۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا) ۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده ۲ پیمانه پنیر موزارلا ۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده خوراک گوشت قلقلی با پنیر زیادخوراک گوشت قلقلی با پنیر زیاد - غذای ملل،خوراک گوشت
آکاایران: خوراک گوشت قلقلی با پنیر زیاد
طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.
3- نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.4-مخلوط نان و سس را هم بزنید.
5-میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید. 6- سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید. 7-این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود. 8- در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.