همراه با عکسایران: شب یلدا نزدیک است و همه خانم های با سلیقه در تدارک بلندترین شب سال، قرار است هنرهای خود را به نمایش بگذارند. شامِ شب یلدا برای خانواده های ایرانی اهمیت فراوانی دارد. در این مطلب خورش انار و مرغ که غذایی آشنا برای این شب است را به شما آموزش می دهیم.
وب سایت کوکری: شب یلدا نزدیک است و همه خانم های با سلیقه در تدارک بلندترین شب سال، قرار است هنرهای خود را به نمایش بگذارند. شامِ شب یلدا برای خانواده های ایرانی اهمیت فراوانی دارد. در این مطلب خورش انار و مرغ که غذایی آشنا برای این شب است را به شما آموزش می دهیم.
انار ۲ عدد مرغ ۸۰۰ گرم نعنا و جعفری خرد شده ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری به مقدار لازم سیر سیر یک حبه آب جوش ۱/۵ لیوان پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه:
۱-تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.
۲-زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.
۳-سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۴-پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد، سپس سرو کنید.
حتما بخوانید : زیباجو : شیردهی شبانه به کودکان باعث پوسیدگی دندان های شیری می شود - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و دنیا
نکات:
۱-می توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.
۲-می توانید سیر را حذف کنید.
۳-اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.