1395/09/28
سایت سرگرمیخواندنی ها و دیدنی هاآکاایران: مرغ بریان با سس انار غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که با دانه های انار و آویشن تزیین شده است و یک شام سالم است. در شب یلدا این غذا بسیار می چسبد. در این مطلب طرز تهیه مرغ بریان و سس انار را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه مرغ بریان با سس انار برای شب یلدا مواد لازم برای درست کردن مرغ بریان با سس اناربه گزارش آکاایران: آب انار : 1 پیمانه
مرغ کامل : 1 عدد
روغن زیتون خالص
نمک و فلفل تازه ساییده شده
آب مرغ کم نمک : 1پیمانه
آویشن تازه : 1 قاشق غذاخوری
دانه انار : 1 پیمانه
طرز تهیه مرغ بریان با سس انار غذایی فوق العاده برای شب یلدا -آکاطرز تهیه مرغ بریان با سس انار غذایی فوق العاده برای شب یلدا -آکا
آکاایران: طرز تهیه مرغ بریان با سس انار غذایی فوق العاده برای شب یلدا
طرز تهیه مرغ بریان با سس انار برای شب یلداآب انار را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط بجوشانید تا حجم آن به ¼ پیمانه کاهش یابد و کنار بگذارید.
در این حین مرغ را به مدت 30 دقیقه از یخچال بیرون گذاشته تا هم دمای محیط شود.
فر را روی 225 درجه گرم کنید.
مرغ را با روغن زیتون چرب کرده نمک و فلفل بزنید پاهای مرغ را با نخ نسوز ببندید و آن را داخل ظرف مخصوص فر بگذارید.
مرغ را داخل فر به مدت 50 دقیقه بریان کنید. در نیمه زمان پخت یک بار آن را برگردانید تا همه جای آن طلایی رنگ شود.
سپس آن را داخل دیس گذاشته روی آن را با برس به سس انار غلیظ شده آغشته کنید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
آب مرغ را داخل ظرف پخت مرغ بریزید.
ظرف را روی گاز بگذارید تا آب مرغ جوشیده شده و حجم آن نصف شود.
چربی اضافی مرغ و آب مرغ را جدا کنید، سپس آویشن و دانه های انار را اضافه کرده به همراه مرغ بریان شده سرو کنید.
خواندنی ها و دیدنی ها -
طرز تهیه مرغ بریان با سس انار غذایی فوق العاده برای شب یلدا