مواد لازم:
انار 2 عدد مرغ 800 گرم نعنا و جعفری خرد شده 3 تا 5 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری به مقدار لازم سیر سیر یک حبه آب جوش 1/5 لیوان پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش انار و مرغ برای شب یلدا
طرز تهیه خورش انار و مرغ برای شب یلدا - خورش انار،غذای ایرانی
آکاایران: طرز تهیه خورش انار و مرغ برای شب یلدا
طرز تهیه:
1-تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.
2-زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.
3-سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 4-پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد، سپس سرو کنید.نکات:
1-می توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.2-می توانید سیر را حذف کنید.
3-اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.