مواد لازم:
کلم قرمز به میزان لازم سرکه به میزان لازم ترشی کلم قرمز؛ ساده و خوش رنگترشی کلم قرمز؛ ساده و خوش رنگ - ترشی کلم،ترشی کلم قرمز،ترشی
آکاایران: ترشی کلم قرمز؛ ساده و خوش رنگ
طرز تهیه:
1-شیشه را از کلم خرد شده پر کنید.
2- بعد ظرف را کاملا با سرکه پر کنید و درب آن را محکم ببندید. 3-ترشی را در محلی خنک (ترجیحا در یخچال) قرار دهید. تقریبا حدود ۳ روز زمان می برد تا ترشی آماده شود.4-بعد از استفاده آن را در یخچال نگه دارید.
نکات:
1- برگ های کلم را از هم جدا کرده و تمیز بشویید. آن ها را کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند و بعد خرد کنید.
به گزارش آکاایران: 2- میزان های این دستور بستگی به ظرفی که برای تهیه ترشی استفاده می کنید دارند.
3-ترجیحا از ظروف شیشه ای که در آن ها به خوبی بسته می شود و هوا نمی کشند، استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید، کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.