تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




بکارگیری علم فیزیک در طراحی مواد نور افشان ها

یک شرکت پیشرو با همکاری دانشگاه بریتیش کلمبیا، موفق به استفاده از روش‌های علم فیزیکی در طراحی مواد مناسب برای نور افشان‌ها شد.

بکارگیری علم فیزیک در طراحی مواد نور افشان هابه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، به نقل از پایگاه فناوری نانو ایران، اوتی لومیونیکس و دانشگاه بریتیش کلمبیا، در یک پروژه همکاری مشترک، نشان داده‌اند روش‌های محاسباتی کوانتومی (علم فیزیک) در مقایسه با روش‌های کلاسیک استاندارد در شبیه‌سازی تابش نور آلی مزیت‌هایی دارند. آن‌ها در این پروژه از روش کوانتومی خوشه‌ای جفت شده کیوبیت شرکت اوتی لومیونیکس استفاده کردند.

محاسبات کوانتومی، پتانسیل بسیار زیادی برای دگرگونی در هر صنعت را دارد، اما تاکنون از این فناوری کمتر در حل مسائل واقعی صنعتی استفاده شده است.

مایکل هلندر، مدیرعامل شرکت اوتی لومیونیکس گفت: «در این کار، ما قصد داریم نشان دهیم که روش‌های محاسبات کوانتومی می‌توانند در شبیه‌سازی خواص مواد مورد استفاده در بهترین نمایشگر‌های موجود در لوازم الکترونیکی مصرفی، بسیار بهتر از روش‌های رایج باشند.

توسعه مواد جدید برای الکترونیک بسیار دقیق است و نیاز به مواد با ویژگی‌های خاص دارد، که یک چالش برای شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای سنتی است. ما روش‌های محاسباتی کوانتومی جدیدی را برای رفع این نیاز با شبیه‌سازی بهتر خواص کلیدی مواد نشر دهنده مورد استفاده در نمایشگر‌های OLED ارائه کردیم.

این فناوری کوانتومی به ما این توانایی را می‌دهد که به طور کارآمدتری مواد نشر دهنده نور را در نرم‌افزاری طراحی و نمایش دهیم که می‌تواند مشخصات دقیق رنگ و عملکرد مورد نیاز برای نمایشگر‌ها در لوازم الکترونیکی مصرفی نسل بعدی را برآورده کند.»

نتایج این همکاری مشترک نشان می‌دهد که روش‌های حساب کوانتومی می‌توانند مزیت قابل توجهی در طراحی مواد مورد استفاده در نور افشان‌ها (OLED) داشته باشند. روش‌های محاسبات کوانتومی را می‌توان برای شبیه‌سازی دقیق‌تر این رنگ‌ها در نرم‌افزار مورد استفاده قرار داد و تعداد موادی را که نیاز به سنتز و آزمایش دارند، کاهش داد.

زاخاری هادسون، دانشیار دانشگاه بریتیش کلمبیا گفت: «این پروژه یک کاربرد عملی واضح برای محاسبات کوانتومی ایجاد می‌کند، که نباید آن را ساده انگاشت.»

وی می‌افزاید: «روش کوانتومی iQCC شرکت اوتی لومیونیکس دقت لازم را برای کمک به طراحی کمپلکس‌های آلی فلزی کارآمدتر دارد، که برای توسعه نمایشگر‌های OLED بهتر و همچنین مواد دیگر مانند کاتالیزور‌ها بسیار مهم هستند.

یافته‌های ما در را به روی بسیاری از موارد استفاده صنعتی برای محاسبات کوانتومی، از توسعه لوازم الکترونیکی مصرف‌کننده بهتر گرفته تا باتری‌ها، کاتالیزور‌ها و دارو‌ها باز می‌کند. هیجان زیادی در مورد محاسبات کوانتومی وجود دارد و ما پیش‌بینی می‌کنیم که این فناوری و تحقیقات به سرعت به تکامل خود ادامه دهد.»

شرکت اوتی لومیونیکس با بزرگترین تولیدکنندگان دستگاه‌های تلفن همراه و نمایشگر در جهان برای توسعه مواد پیشرفته برای بهترین لوازم الکترونیکی مصرفی همکاری می‌کند.

با طراحی و استفاده از شبیه‌سازی‌های کوانتومی، یادگیری ماشین و آزمایش‌های داخلی در دنیای واقعی در تولید آزمایشی، مواد پیشرفته بهتری را توسعه می‌دهد.

اوتی لومیونیکس اولین شرکتی است که روش‌های محاسباتی را برای طراحی مواد مرتبط صنعتی توسعه داده و آن‌ها را برای مشکلات تجاری به کار می‌گیرد.

شرکت اوتی لومیونیکس در حال حاضر مواد فعال کننده کلیدی را برای نمایشگر‌های OLED که با استفاده از درگاه آن توسعه یافته‌اند و به تولیدکنندگان پیشرو نمایشگر برای استفاده در نسل بعدی لوازم الکترونیکی مصرفی و خودرو تحویل می‌دهد.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «بکارگیری علم فیزیک در طراحی مواد نور افشان ها»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..