برای تهیه اسموتی هندوانه و نعناع باید قطعات ریز شده هندوانه را بر روی یک سینی به صورت یک لایه بچینید و حدود 4 ساعت آن را درون فریزر قرار دهید.
مواد لازم اسموتی هندوانه و نعناع برگ خرد شده نعنا 2 قاشق غذاخوری پوست لیموی رنده شده یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه به مقدار لازم برای تزیین لیوان آب سیب یا اب پرتقال نصف پیمانه هندوانه خرد شده و بدون هسته 4 پیمانه شکر یک چهارم پیمانه برگ نعنا به منظور تزیین طرز تهیه اسموتی هندوانه و نعناع هندوانه های ریز شده را درون یک سینی یا ظرف به صورت یک لایه بچینید و درون فریزر قرار دهید تا به مدت 4 ساعت هندوانه یخ کنند. هندوانه های یخ زده را با آب سیب یا پرتقال، شکر، آب لیموی تازه، پوست لیموی رنده شده و نعنا درون دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. لیوان های مخصوص سرو را با مقداری آب لیمو آغشته کنید و سپس لبه لیوان را شکر بزنید و مخلوط بدست آمده را درون آب بریزید و با برگ های نعنا تزیین کنید.