مواد لازم:
3 عدد سینه مرغ 500 گرم سبزی خورش 2 عدد پیاز 3 /1 پیمانه لوبیا قرمز 2 /1 پیمانه آبغوره 5 ق س سماق 3 /1 پیمانه غوره 5 حبه سیر روغن و نمک به مقدار لازم غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید
غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید - ترشی،کته،برنج،ترشه سماق
آکاایران: غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید
طرز تهیه:
1. سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس مرغ خرد شده ، 3 قاشق سماق و نمک را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ ها می توانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کرده اید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد.
به گزارش آکاایران: 2. سبزی ها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزی های سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.
3. پس از گذشت 2 ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد می توانید سبزی های تفت داده شده را با آبغوره و غوره ها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد - به روغن بیفتد - سپس با برنج سرو کنید.