1395/09/25
آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآموزش پخت انواع غذا با آکا آموزش ماهی کبابی با سالسای هندوانه برای شب یلدا 95آموزش ماهی کبابی با سالسای هندوانه برای شب یلدا 95 -آکاماهی کبابی با سالسای هندوانه برای شب یلدا 95,طرز تهیه ماهی کبابی با سالسای هندوانه,دستور تهیه ماهی کبابی با سالسای هندوانه,درست کردن ماهی کبابی با سالسای هندوانه
آکاایران: آموزش ماهی کبابی با سالسای هندوانه برای شب یلدا 95
آکاایران: آموزش ماهی کبابی با سالسای هندوانه برای شب یلدا ۹۵• تعداد: ۴ نفر
• زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
به گزارش آکاایران: • ۴ عدد فیله یکصدگرمی ماهی (به دلخواه)
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق چایخوری نمک
• ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو پیمانه هندوانه خرد شده
• ¼ پیمانه زیتون خرد شده
• نصف یک عدد خیار بزرگ
• یک عدد فلفل هالوپینو (یا فلفل سبز درشت و شیرین)
• دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز کوچک
• دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
طرز تهیه
۱. کباب پز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی فیله ماهی ها نمک و فلفل و دو قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید.
۲. آنها را روی منقل به مدت ۳ تا ۴ دقیقه برای هر طرف کباب کنید تا طلایی و پخته شوند.
۳. در یک کاسه بزرگ، هندوانه، خیار، زیتون، فلفل، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.
۴. ماهی کباب شده را با سالسای هندوانه سرو کنید.
گردآوری : iranstyle.ir
آموزش ماهی کبابی با سالسای هندوانه برای شب یلدا 95آموزش پخت انواع غذا با آکا -
آموزش ماهی کبابی با سالسای هندوانه برای شب یلدا 95