تاثیر مصرف حبوبات بر کم شدن وزن
زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین:
کارشناسان سلامت معتقدند که مصرف حبوبات مثل نخود و لوبیا با ایجاد احساس سیری در فرد به کم شدن وزن کمک میکند.
به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده است وعدههای غذایی مملوء از پروتئین که بر محوریت حبوباتی همچون نخودفرنگی و لوبیا هستند نسبت به وعدههای غذایی سرشار از پروتئینهای حیوانی، خاصیت سیرکنندگی بیش ازی دارند.
آن رابن، از دپارتمان تغذیه و ورزش دانشگاه کپنهاگ و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: این موضوع تا حدودی بر خلاف باور رایج است مبنی بر این که مصرف زیاد پروتئین گوشتی، احساس سیری را بیش از و طولانیتر میکند.
در این بررسی مطالعاتی روی ۴۳ مرد جوان با وزن طبیعی و وضعیت جسمی سالم انجام گرفت. این افراد در سه دسته با رژیم غذایی متفاوت دسته بندی شدند که شامل رژیم غذایی سرشار از پروتئین با محوریت گوشت، رژیم غذایی سرشار از پروتئین با محوریت لوبیا و نخودفرنگی و رژیم غذایی کم پروتئین با محوریت لوبیا و نخودفرنگی بود.
به گزارش نیچر ورلد نیوز، متخصصان مشاهده کردند: رژیم غذایی نوع دوم نسبت به رژیم غذایی سرشار از پروتئین با محوریت گوشت احساس سیری بیش ازی به فرد میدهد به طوری که این دسته در وعده غذایی بعدی ۱۲ درصد کمتر کالری مصرف کردند.
زیباجو
حتما بخوانید : زیباجو : چه ویتامین هایی برای رشد بهتر مو موثر است؟