مواد لازم:
٣ عدد تخم مرغ ٢٥٠ گرم شیره خرما 2 /1 ق چ وانیل ١٢٥ گرم روغن مایع کانولا ٢٦٠ گرم پودر بادام پوست کنده ١ ق م بیکینگ پودر مقداری میوه فصل به دلخواه برای تزیین گل برای تزیین
کیک بادام، مخصوص بیماران سلیاکی
کیک بادام، مخصوص بیماران سلیاکی - کیک،شیرینی،دسر
آکاایران: کیک بادام، مخصوص بیماران سلیاکی
طرز تهیه:
1 ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
به گزارش آکاایران: 2 در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها را همراه با وانیل به مدت ١٠ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شده، رنگ آن زرد کمرنگ شود. حالا شیره خرما و روغن را به آنها افزوده و خوب هم بزنید.
3 در این زمان باید پودر بادام و بیکینگ پودر را افزوده و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
4 قالب ٢٤ سانتی متری را با مقداری روغن چرب کنید. حالا مواد را داخل آن بریزید و به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.
5 بعدازاینکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را با میوه های فصل و گل تزیین کنید.
فوت وفن
برای اطمینان از پخت کیک، یک عدد خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک شما به طور کامل پخته شده و آماده سرو است، در غیر این صورت زمان بیشتری برای پخت کیک نیاز دارید.