تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار -آکا

آکاایران: مقاله‌های مرتبط: حقایق جالب در مورد بمبئی غذاهای خیابانی بمبئی، ویترین فرهنگ غذایی این شهر

بمبئی نسبت به دیگر جاهای هند آثار تاریخی کمتری دارد اما تنوع این آثار در بمبئی بیشتر است و این کمبود را جبران می‌کند. شما در این شهر می‌توانید همه چیز از ساحل تا بالیوود را پیدا کنید. در این مقاله می‌خواهیم شما را با دیدنی‌های بمبئی آشنا کنیم:

دروازه هند ,دیدنی های بمبئی,دروازه هند,بازارهای بمبئی,[categoriy] دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار

دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار -آکادیدنی های بمبئی,دروازه هند,بازارهای بمبئی,حوض بانگانگا,مسجد حاج علی,آرامگاه حاج علی بمبئی,غارهای الفنتا

آکاایران: دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار

دروازه‌ی هند شناخته‌شده‌ترین بنای تاریخی بمبئی است که به مناسبت بازدید شاه جورج پنجم و ملکه ماری از بمبئی ساخته شد. این دروازه بلند ساخته شد تا اولین چیزی باشد که هنگام نزدیک شدن به بمبئی با قایق دیده می‌شود. این دروازه می‌تواند شروع مناسبی برای گشت‌وگذار و بازدید از اثار باستانی بمبئی باشد. امروزه فضای اطراف دروازه‌ی هند چیزی شبیه سیرک است با فروشندگان دوره‌گردی که همه چیز می‌فروشند، از بالن گرفته تا چای هندی! دروازه‌ی هند در کنار اسکله‌ای در «Colaba» و روبه‌روی کاخ تاج قرار گرفته است. 

حوزه هنری کالا گودا ,دیدنی های بمبئی,دروازه هند,بازارهای بمبئی,[categoriy] دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار

«کالا گودا» مرکز فرهنگی بمبئی بوده و به معنی «اسب سیاه» است که به مجسمه‌ای اشاره دارد که زمانی در این مکان وجود داشت. این بنای هلالی شکل محل برگزاری گالری‌های هنری و موزه‌های متعدد است. این بنا پر از فضاهای فرهنگی همچون گالری‌ در پیاده‌روها است. در این مرکز قدم بزنید و از آثار هنری موجود لذت ببرید. هر ساله در فوریه انجمن کالا گودا به مدت ۹ روز میزبان جشنواره‌ی «هنر کالا گودا» (Kala Ghoda Arts Festival) است که می‌تواند برایتان جذاب باشد. 

حوض بانگانگا (Banganga Tank) ,دیدنی های بمبئی,دروازه هند,بازارهای بمبئی,[categoriy] دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار

حوض بانگانگا را می‌توان دقدیمی‌ترین جای مسکونی بمبئی نامید که این فرصت را برای شما فراهم می‌کند که در تاریخ و گذشته‌ی این شهر غرق شوید. با این حال جای تعجب دارد که بسیاری از مردم محلی با آن آشنا نیستند! آب مقدس این حوض در خیابانی باریک قرار دارد که توسط معابد، خانه‌ها و دیگر مکان‌های مذهبی احاطه شده است. هندوها معتقد هستند که قدم زدن دور این حوض با پای برهنه فواید زیادی دارد. شما می‌توانید کنار این حوض نشسته و به تماشای زندگی روزانه‌ی مردم بپردازید. 

ساختمان های قدیمی ,دیدنی های بمبئی,دروازه هند,بازارهای بمبئی,[categoriy] دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار

بمبئی پر از ساختمان‌هایی است که نشان از استعمار چندین ساله‌ی شهر دارد و معماری اروپایی آن‌ها توجه گردشگران را به خود جلب می‌کند. از بهترین ساختمان‌های قدیمی این شهر می‌توان به موزه‌ی شاهزاده ولز در حوزه‌ی هنری کالا گودا، ایستگاه راه‌آهن ویکتوریا، دادگاه عالی بمبئی و ساختمان‌های هورنیمان اشاره کرد. از ویژگی‌های بارز هورنیمان باغ‌های بزرگ آن است که به دور از شلوغی و هرج‌ومرج شهر از میهمانان خود با آرامشی دلپذیر پذیرایی می‌کند. همچنین می‌توانید در روستای «Khotachiwadi» گشتی زده و از دیدن خانه‌های متعلق به قرن ۱۸ میلادی لذت ببرید.

رختشوی خانه Mahalaxmi Dhobi Ghat ,دیدنی های بمبئی,دروازه هند,بازارهای بمبئی,[categoriy] دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار

این رختشوی‌خانه‌ی بسیار بزرگ که در فضایی روباز قرار گرفته است، صحنه‌ای فراموش‌نشدنی از بمبئی را در ذهن شما ایجاد می‌کند. لباس‌های کثیف از سراسر بمبئی به اینجا آورده می‌شوند به دقت و با زحمت با دست تمیز شسته می‌شوند. همه روزه هزاران نفر (dhobis) ساعت‌های زیادی را تا زانو در آب پر از مواد شوینده‌ی شیمیایی می‌مانند تا لباس‌های کثیف را کاملا تمیز به مشتریان تحویل دهند. 

مسجد و آرامگاه حاج علی ,دیدنی های بمبئی,دروازه هند,بازارهای بمبئی,[categoriy] دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار

این بنا هم مسجد است و هم آرامگاه که در سال ۱۴۳۱ توسط صوفی و تاجر بسیار ثروتمند مسلمان، «پیر حاج علی شاه بخاری» ساخته شد؛ وی بعد از این که به سفر مکه رفت، به کلی مسیر زندگی خود را تغییر داد و این مسجد هم پیرو این تغییرات در زندگی حاج علی ساخته شد. پس از مرگ حاج علی، او را در همین مسجد دفن کردند. ای مسجد و آرامگاه در وسط اب قرار دارد  و تنها مسیر دسترسی به آن، گذرگاهی باریک به طول ۴۵۷ متر است.

بازارهای سنتی ,دیدنی های بمبئی,دروازه هند,بازارهای بمبئی,[categoriy] دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار

از فروشندگانی که در پیاده‌روهای اجناس رنگارنگ می‌فروشند تا بازارهای قدیمی، بمبئی پر از جاهایی برای خرید است. شما می‌توانید با قدم زدن در خیابان «Colaba Causeway» سوغاتی بخرید. کفش‌های ارزان‌قیمت و لباس‌های سنتی هندی در کوچه‌های باریک به فروش می‌رسند؛ حتی می‌توانید در این بازارها ادویه‌جات و ترشیجات هندی بخرید. 

غارهای الفنتا ,دیدنی های بمبئی,دروازه هند,بازارهای بمبئی,[categoriy] دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار

این غارهای سنگی در جزیره‌ی الفنتا واقع شده‌اند و اگر به بمبئی سفر کردید، حتما باید سری به آن‌ها بزنید. غارهای الفنتا شبکه‌ای از غارهای حجاری شده است که در آن مجسمه‌های سنگی متعلق به فرقه‌ی هندو و خدای آن‌ها، «شیوا» است. البته غارهای کوچکتری هم هستند که متعلق به بودائیان است. قدمت حکاری‌های موجود در این غارها به قرن ۵ و ۸ بازمی‌گردد و هنوز هم دقیقا معلوم نیست چه کسی یا کسانی این بنا را ساخته‌اند. قبل از این که پرتغالی‌ها در سال ۱۵۳۴ بر هند مسلط شوند، غارها محل عبادت هندوها بود. پس از سال‌ها غفلت و بی‌توجهی، در سال ۱۹۷۰ غار را بازسازی کردند. 

البته آنچه که در این مقاله معرفی شد، همه‌ی دیدنی‌های بمبئی نیست. با گشت‌وگذار در این شهر می‌توانید از زیبایی‌های دیگر جاذبه‌های آن لذت ببرید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «دیدنی های بمبئی، شهر همیشه بیدار -آکا»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..