تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




خواص درمانی آجیل ها را بشناسیم - آکا

1395/09/23

سایت سلامتتغذیه سالم زندگی سالم خواص درمانی آجیل ها را بشناسیم

خواص درمانی آجیل ها را بشناسیم - آکاخواص آجیل,خواص درمانی آجیل,جلوگیری از بیماری ها با آجیل,کاهش سرطان با مصرف آجیل

آکاایران: خواص درمانی آجیل ها را بشناسیم

آکاایران:  آجیل یکی از تنقلاتی است که طرفداران زیادی دارد.بازار این خوراکی به خصوص در شب های عید داغ داغ است.اما در این مطلب قصد داریم شما را با خواص درمانی آجیل ها آشنا کنیم.حتما دانستن این نکته برای شما هم جالب است که بدانید مغزهای خوراکی خطر ابتلا به انواع مختلفی از بیماری ها مانند بیماری قلبی، دیابت، و حتی سرطان را کاهش می دهند.

نتایج مطالعه ای جدید نشان داده است که مصرف یک مشت از مغزهای خوراکی خطر ابتلا به دیابت را به میزان 40 درصد کاهش می دهد. مغزهای خوراکی، چه بادام، گردو یا پسته از فواید سلامت بسیاری برخوردار هستند.

به گزارش آکاایران: به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از عصر ایران، مطالعه ای که در نشریه BMC Medicine منتشر شده است، نشان می دهد که مغزهای خوراکی خطر ابتلا به انواع مختلفی از بیماری ها مانند بیماری قلبی، دیابت، و حتی سرطان را کاهش می دهند. این مطالعه، توسط تیمی بین المللی از پژوهشگران و با بررسی 29 مطالعه ای که پیش از این درباره فواید سلامت مغزهای خوراکی صورت گرفته و از آثار مثبت آنها بر بدن انسان حکایت داشته اند، انجام شده است.

طی این مطالعه داده های بیش از 800 هزار نفر را تجزیه و تحلیل شده و مشخص شد، افرادی که حداقل یک مشت یا 20 گرم از هر نوع مغز خوراکی را مصرف کرده 30 درصد احتمال کمتری داشته است به بیماری قلبی مبتلا شوند، در شرایطی که یک مشت از مغزهای خوراکی احتمال ابتلا به سرطان را در سوژه ها به میزان 15 درصد کاهش داده است. درباره دیابت نیز میزان خطر ابتلا به این بیماری نزدیک به 40 درصد کاهش یافت. همچنین، این مطالعه نشان داد که مصرف مغزهای خوراکی خطر مرگ زودرس را به میزان 22 درصد کاهش می دهد.

به گفته پروفسور داگفین اون، یکی از مولفان مطالعه، تمامی انواع مغزهای خوراکی درختی از جمله بادام زمینی، سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، منیزیم و چربی های غیر اشباع چند پیوندی هستند که در پیشگیری از بیماری قلبی عروقی و کاهش سطوح کلسترول نقش دارند.

برخی از مغزهای خوراکی، به ویژه گردو و گردو آمریکایی، سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند که با استرس اکسیداتیو مقابله کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. اگرچه مغزهای خوراکی از محتوای چربی بالایی برخوردار هستند، اما چربی های سالم را شامل شده و سرشار از فیبر و پروتئین نیز هستند و بر همین اساس، برخی شواهد نشان می دهند که مغزهای خوراکی خطر چاقی را در طول زمان کاهش می دهند.

در کنار کاهش خطر ابتلا به بیماری، مغزهای خوراکی تغذیه سالم زندگی سالم - خوبی برای کسب انرژی هستند زیرا از محتوای پروتئین، ویتامین، و چربی های سالم بهره می برند که با احساس خستگی مبارزه می کنند.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «خواص درمانی آجیل ها را بشناسیم - آکا»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..